Regulament

Livrare si retur mobila casa-mea asigura livrarea mobilierului comandat atat in antwerpen cat si in intreaga tara Belgia, Olanda

Transportul mobilei la domiciliu va fi programat in functie de graficul intern de livrari.
Dupa trimiterea comenzii, veti fi contactat telefonic de catre departamentul nostru de vanzari pentru a stabili toate detaliile de livrare. Livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat rapid, iar produsele vor fi livrate pana in fata imobilului in care dumneavoastra aveti domiciliul sau sediul.

2. Termen de Livrare

Dupa confirmarea comenzii se stabileste impreuna cu clientul o zi si un interval orar de livrare.
Desi incercam zilnic sa satisfacem nevoile tuturor clientilor nostri, nu putem garanta mereu livrarea la ore fixe din zi. In schimb clientul va primi, in ziua aleasa de el, un interval orar in care se va face livrarea.

3. Conditii de livrare

- Transportul este asigurat doar pana in fata cladirii clientului sau pana in cel apropiat punct in care masina poate parca. Clientul trebuie sa se asigure ca are cu cine sa descarce si sa transporte marfa livrata. Transportul produselor de la masina pana la locuinta cumparatorului nu este obligatia conducatorului auto.
- Daca marfa nu poate fi livrata din cauza clientului (adresa incorecta, numar de telefon gresit etc) intreaga raspundere pentru neplacerile cauzate de intarzieri, apartine clientului.
- Mobilierul se livreaza la colet, sub forma de kit ambalat in cutii de carton. Coletele includ feroneria si instructiuni de montaj. In cadrul pretului prezentat in pagina de produs nu se include si montajul.
- Comenzile se preiau, se prelucreaza si livreaza in limita resurselor disponibile si in functie de graficul intern de livrari.
- Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile datorate cauzelor de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile etc). In acest caz, transportul se va reprograma in functie de posibilitatile de transport.

Comanda Mobila online
Pentru a cumpara de la, (casa-mea) trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida.

Va puteti inregistra folosind linkul "Cont Client" amplasat in partea de sus a site-ului sau dupa ce alegeti produsele, in cosul de cumparaturi.

In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul "COMANDA".
Produsul este adaugat in acea clipa in cosul de cumparaturi.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici puteti vedea toate produsele adaugate, puteti modifica produsele si numarul de bucati comandate.

Apoi, cand ati terminat de adaugat in cos toate produsele dorite trebuie sa finalizati comanda. Pentru a face acest lucru, in pagina cosului de cumparaturi va trebui sa va logati sau sa creati un cont de utilizator (in cazul in care nu ati facut asta deja).

comanda mobila online
Odata logat puteti alege adresa de livrare si adresa de facturare dorita (puteti introduce in contul dumneavoastra de client oricate adrese de facturare si livrare, date personale, numere de telefon si firme, selectand la fiecare comanda pe cele pe care le doriti.)

Tot in cadrul acestei pagini puteti adauga comentariile dumneavoastra la sectiunea "Lasa un mesaj"

Despre Noi
Casa-mea comercializeaza o gama variata de mobilier, in diverse stiluri, modele, culori si dimensiuni. Mobila de inalta calitate, cu un design variat, de la stil clasic si rustic pana la ultramodern, intr-o gama larga de modele la un excelent raport calitate-pret. Misiunea companiei este de a satisface nevoile clientilor nostri, oferindu-le, la cel mai competitiv pret, mobila de calitate, eleganta si moderna, functionala, fiabila, bine executata si cu design atragator.